ANTALYA / AKSU - Yurtpınar Yenimahalle İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul  toplantısı 03 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 14.30'da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz bahçesinde yapılacaktır.
Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımının olacağı bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Özcan DEMİRCİ                                               Nilay AK
                  Okul- Aile Birliği Başkanı                                     Okul Müdürü

GÜNDEM  :
1-   Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.
2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.
3-   Okul-Aile Birliği Başkanının açış konuşması.
4-   Divan Kurulu seçimi. (1 başkan-1 katip üye)
5-   Yönetim ve Denetim Kurulları Faaliyet raporunun okunması.
8-   Raporlar üzerinde görüşme ve açıklamalar.
9    Yönetim Kurulunun ibrası.
10- Denetim Kurulunun ibrası.
11- Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)
12- Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)
13- Dilek ve temenniler.
14- Kapanış.