ANTALYA / AKSU - Yurtpınar Yenimahalle İlkokulu

Yurtpınar Yenimahalle İlkokulu

Adres
YURTPINAR MAH. 8111 SK. YURTPINAR İLKOKULU VE ORTAOKUL SİTESİ YURTPINAR İMAMHATİP ORTAOKULU A BLOK NO: 4A AKSU / ANTALYA
Vizyon
Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, çalışanları gerekenleri yaparken kendinden emin olsun, herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz.
Misyon
Okulumuz olarak eğitimde bir marka olacak; öğrenciyi hedefin on ikisine yerleştirip "Öğrenci merkezli" eğitim öğretim ile öğrencileri bilinçli ve becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için fırsat tanıyacak, onların değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırarak bir üst kuruma hazır hale getirecek, velilerin beklentilerine en iyi cevabı verecek ve parmakla gösterilecek "işte benim okulum" diyecekleri ... Diyenlerin de topluma yön veren bireylerin yetişeceği bir eğitimhane olmayı hedefliyoruz.
Kütüphane Kitap Sayısı :1936
Klima
Toplu taşıma (517 Aksu-Yurtpınar)
İl merkezine 25 km , ilçe merkezine 6 km