ANTALYA / AKSU - Yurtpınar Yenimahalle İlkokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2/A sınıfından Elif Şahin şiir okumuştur.

Ara

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Yurtpınar Yenimahalle İmamhatip Ortaokulu Yurtpınar yenimahalle ilkokulu öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılı için düzenlenen Akıl Zeka Oyunları Turnuvasında Mangala alanında Mevlüt YILMAZ ilçe 4. olarak okulumuzu gururlandırdı.

Kas

Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı bugün Türkiye genelinde coşkuyla kutlandı. Yurtpınar Yenimahalle İlkokulu -İHO öğretmenleri eşliğinde  öğrencilerin hazırladıkları gösterileri ailelerine sergilediler.

Mrt

Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Abdullah Emre ÇAĞLAR okulumuzda 'Çevreyi Koruma ,Biyokapasite ve Ekolojik Ayak İzi ' ile 'Nasıl akademisyen olunur ?' konulu seminer vermiştir.